Viswedstrijden 2020

Ook dit jaar worden er weer verschillende viswedstrijden door ons georganiseerd. Met dit jaar weer een aantal koppelwedstrijden. De jeugdwedstrijd moeten we ook dit jaar helaas even voorbij laten gaan wegens de bevisbaarheid van de molenkolk. Net als vorig jaar gaat de inschrijving van te voren via onze site of via een link die u samen met onze wedstrijdagenda via onze nieuwsbrief zult ontvangen.Inschrijven kan tot 5 dagen voor de wedstrijd.

Koningsvissen:

Verplaatst  ivm verbod op samenkomsten tot 1 Juni als gevolg van de uitbraak van het corona virus!!
Deze wedstrijden zullen dit jaar gehouden worden op 14 Juni en 13 september in 't Meertje van 08.30 - 12.00 uur.
Melden is van 07.45 - 08.00 uur aan het viswater nabij de voetpond.
Het inschrijfgeld is € 6.00 voor beide wedstrijden en dient bij de eerste wedstrijd die men vist betaald te worden.
De regel dat beide wedstrijden gevist moeten worden is vervallen, het inschrijfgeld blijft wel € 6.00 .
De prijsuitreiking is aansluitend na de laatste wedstrijd bij café-bar 't Fuske.

Avondwedstrijd:

Op 27 juni in 't gat van Prik (nieuwe nevengeul) van 17.00 - 21.00 uur.
Melden is van 16.15 - 16.30 uur aan het viswater nabij de toegang naar het water.
Deze locatie is gekozen vanwege de gesloten tijd op de Kaliwaal in combinatie met de vroege zomervakantie dit jaar.
Het inschrijfgeld is € 5.00 en zoals gewoonlijk, inschrijfgeld is prijzengeld.
De prijsuitreiking is aansluitend aan het viswater met een hapje en een drankje van de vereniging.
LET OP: Bij een te hoge waterstand zal er uitgeweken worden naar 't Vossengat. Hierover zal men enkele dagen voor de viswedstrijd per nieuwsbrief over geïnformeerd worden.

Dobberwedstrijd:

Op 30 augustus in 't gat van Prik (nieuwe nevengeul) van 08.00 - 12.00 uur.
Melden is van 07.15 - 07.30 uur aan het viswater nabij de toegang naar het water.
Deze wedstrijd moet met een dobber gevist worden en de maximale lengte van hengel + lijn is 15 meter.
Het inschrijfgeld is € 5.00 en ook bij deze viswedstrijd, inschrijfgeld is prijzengeld.

Koppelwedstrijd:

Vervallen als gevolg van de uitbraak van het corona virus, de koningswedstrijden worden nu op deze dagen gehouden.

Wij wensen u een prettige wedstrijd een goede vangst toe

Foutmelding

Viswedstrijden